Din vinmand siden 1961

Din personlige vinhandler

Hos Noer Wines sætter vi en ære i at være din personlige vinhandler. Vi er nemlig ikke kun en online vinshop, men også en traditionsrig virksomhed med personlig service. Vores vinkonsulenter er fordelt over hele Danmark, hvor de kører ud til både private og virksomhedskunder.

Vi hjælper med at finde den rette flaske til enhver lejlighed. Om du leder efter en julegave til dine medarbejdere, en vin til bryllupsmiddagen eller bare en dejlig hverdagsflaske, kan vi hjælpe. Du får din egen vinkonsulent, når du handler med os.

4.7 (245)

Derfor skal du købe vin hos os

Vi har smagsgaranti og tager vinen retur hvis den ikke smager dig

Vores kyndige vinkonsulenter tilbyder gratis rådgivning

Vi afholder vinsmagninger i hele Danmark - hos både private og virksomheder

Vores sortiment er nøje udvalgt af vores eget smagepanel

Alle vores vine er unikke og fra egen import

Vi tilbyder hurtig levering og nem returnering

Kendt i Danmark siden 1961

Vi har eksisteret i Danmark siden 1961, hvor virksomheden blev etableret herhjemme. Det var det familieejede vinhus Pieroth fra Tyskland, der slog sig ned i nabolandet, og som lige siden har forsynet danskerne med kvalitetsvin fra hele verden. 

I 2017 skiftede ejerskabet fra tyske til danske hænder, men vinene og servicen er stadig den samme. Vi har en eksklusiv aftale med Pieroth, så vi kan føre de samme varer som altid. I dag står den vinglade investor Leo Noer bag - derfor navnet Noer Wines.

Vores vine findes ikke andre steder

Udover den personlige service adskiller Noer Wines sig fra andre vinhandlere ved at have vores egne, unikke vine. Vi har ikke markedets største udvalg - til gengæld er hver eneste flaske nøje udvalgt og ikke til at finde hos andre eller i supermarkedet.

Vi har nogle favoritter som den hvide Burg Layer Schlosskapelle og den røde Chevalier de Bayard Royal, der er populære år efter år. Men vi udvider også sortimentet med nye, spændende vine. Fælles for dem alle er, at du får høj kvalitet - uanset prisen.

Vinsmagninger i hele landet

Hos Noer Wines mener vi, man skal have lov at smage på vinen, før man køber den. Derfor tilbyder vi vinsmagninger for private selskaber og virksomheder i hele landet. 

Til en vinsmagning kommer vores lokale vinkonsulent ud til dig med en række forskellige flasker og lader hele dit selskab smage på lidt af hvert. I lærer om de forskellige druer og finder måske en favorit.

Læs mere