Kun 99,- pr. person

Vinsmagning hjemme hos dig

BOOK VINSMAGNING

En privat vinsmagning er en hyggelig og anderledes måde at være sammen med gode venner eller familie. Vi kommer med kyndig vejledning og nogle af de bedste vine i vores sortiment - så skal du og dit selskab bare sørge for glas og den gode stemning.

4.7

Professionelle vinkonsulenter

Noer Wines arrangerer vinsmagning hjemme hos dig, uanset hvor i landet du bor. Vi har lokale vinkonsulenter i hele Danmark, som kører ud til dig, hvor det passer dig, når det passer dig. Vinkonsulenten medbringer et bredt udvalg af både hvide og røde vine, så I kommer vidt omkring i vinens verden.

Lær at dufte, smage og vurdere vin som en professionel - bestil en vinsmagning hjemme.

En vinsmagning hjemme inkluderer

2 timers arrangement i eget hjem

Vejledning fra professionel vinkonsulent

Smag på 6-8 eksklusive vine af egen import

Mulighed for et godt tilbud på vinene

Levering af den vin, du evt. køber

6 - 10 deltagere er ideelt (flere personer er en mulighed efter aftale)

Book vinsmagning

Sådan foregår en vinsmagning hjemme

Booker du en privat vinsmagning med Noer Wines, sørger vi for det meste. Vores vinkonsulent kommer hjem til dig på det aftalte tidspunkt. Han/hun kommer med seks-otte forskellige flasker fra Noer Wines’ eksklusive sortiment, og ofte er der også en overraskelse med i kufferten. Undervejs vil I få et lille foredrag om de forskellige vinhuse, områder, druer og smagsnuancer.

Det skal du selv sørge for på forhånd:
- Vinglas til alle
- En kande vand
- En skylleskål
- Gerne lyst brød

Hvis du vil peppe aftenen op med et tapasbord eller anden lækker anretning, er du velkommen til at gøre det.

Private vinsmagninger siden 1961

Noer Wines er førende inden for private vinsmagninger i hele landet. Vi har nemlig haft vinsmagning som en del af forretningen siden 1961. Dengang var vi en del af det tyske vinhus Pieroth, som også var vores navn indtil 2017. I dag er selskabet danskejet, men vi tilbyder de samme vine og den samme gode service som altid.

Derfor kan du trygt booke Noer Wines til en vinsmagning hjemme hos dig. Vores vinkonsulenter kender alle vinene godt og har masser af anekdoter, tips og tricks, de med glæde deler ud af.

Om os